Tavaszi smink trendek

Még mielőtt azt hinnénk, hogy a tavaszi divat csak a ruhatárunkat érinti, elárulom a legújabb makeup trendeket, ami a rúzsok színeit illeti.

Hiszen ma már nem csak a ruhák mintája és szabása változik a színekkel együtt, hanem a köröm, a haj, illetve a rúzs színek is változnak az évszakokkal.
A tél a sötét burgundi a marsala és a sötét capuccino színeivel köszönt el, a tavasz pedig meghozta a vidám, ámde erős hangulatot a szánkra. A mai tavaszi trend bár vibráló, de igazán szájhangsúlyos, ami a színmélységet illeti. Zimány Linda világosabb árnyalatot választott, mely tökéletes illik a napi outfitjéhez és JoyJewel ékszeréhez.

 

A JoyJewel a Magyarországon is megtalálható, Hean termékeinek szakértőjét kérdezte, mit is ajánlana, legújabb ékszer kollekciójához.

Hean Matt Liquid Lipstick 08 vintage

Mályva egy kis burgundival és egy csipet barnával. Talán egy kis narancs is keveredett bele. Így figyeljünk, hogy a fogaink fehérek legyenek, hiszen a meleg adalékok sárgíthatják.

Ez a rúzs, mint egy nemes vörös bor, erőt és dominanciát sugároz. A legnehezebb tárgyalást is sikerre viszi viselője. Egy igazi business woman kiegészítő. Szűk ceruza szoknya, egy fehér inggel, a merészebbeknek egy női nyakkendővel, hullámos hajjal, megspékelve a JoyJewel ehhez passzoló nyakláncával.

Hean Matt Liquid Lipstick 05 Smoke Rubin

 

Burgundi, ciklámen és egy kis pink egyben. Igen, ehhez a színhez, már kell az erős személyiség is, hiszen viselni is tudni kell. Kihívó és rendkívül figyelemfelkeltő. Ha társaságba mész, készülj egy jó történettel, mert nem lesz ember, aki ne állna körül és ne hallgatná, ne nézné, amit mondasz, ahogyan beszélsz. Ezért a ruhatárad és a nyakláncod is legyen ehhez passzoló. Egy top, kis zakóval, élére vasalt nadrággal és egy slip-on cipővel.

Hogy ehhez milyen JoyJewel nyakláncot ajánlunk?

Hean Matt Liquid Lipstick 04 Purple Land

 

Mikor a ciklámen a mályvával és a pinkkel keveredik, ezt a csodaszép, üde és végtelenül merész színharmóniát kapjuk.

Hideg szín, a fogakat nem sárgítja, de mindenképpen oda vonzza a tekintetet. Egy rózsás árnyalatú highlighter tartalmú pirosítóval és hatalmas szempillákkal, akár nappali viselet is lehet. Szakadt farmer trikó, kockás ing és egy trendi BP baseball sapka, ami megy a legújabb converse cipőhöz, egy igazi street fashion csaj ruhatára. Ha magadra ismersz, akkor már csak az ehhez passzoló JoyJewel nyaklánc hiányzik.

Related Posts

Világmárkák elérhető áron a JoyJewel és a WTF

Hányszor ébredünk arra, hogy bekapcsoljuk a telefonunkat, rákukkantunk a közösségi portálokra és csajokat látunk

Mit jelent a szemüveg egy nő életében?

Mit jelent a szemüveg egy nő életében? Mindent… hiszen e mögé bújunk, ha aznap nem

Tavaszi divat tippek a Joyjewel ékszereivel

Ahogy kinézek az ablakon, a napsütés és a madárcsicsergés jelzi, hogy itt a tavasz. Mi