Rólunk

A Joyjewel több mint egy ékszer:

Szlogenünk: „Joyjewel is my jewel!” azaz ”Joyjewel az én ékszerem!”
A Joyjewel megalkotása során arra törekszünk, hogy olyan ékszereket alkossunk, mely teljesen egyedi lehet mindenki számára.
A Joyjewel emlékek, vágyak, kívánságok megvalósulása egy ékszerbe foglalva.

Mottónk: „Minden ember egyedi, legyen az ékszer is az!”
Minden embernek más a története, a Joyjewel lehetővé teszi, hogy a saját történetét mindenki az ékszerébe egyedileg állítsa össze. Ezáltal válik a Joyjewel személyes ékszerré.

Küldetésünk: Ékszereinkkel az élet szeretetére, az örömökre, szeretteink megbecsülésére hívjuk fel a figyelmet.
Reméljük, hogy Ön is megtalálja személyes Joyjewel ékszerét!

Sok örömet kívánunk a Joyjewel ékszerekhez!

Útmutató a Joyjewel charm ékszerekhez:

  1. „Első lépés: Válassz Joyjewel charm medált!” A medálok több színben és méretben kaphatóak. Érdemes figyelembe venni, hogy a medálok méretétől függően több kristály illetve charm fér bele. Ha több mindent szeretne beletenni, akkor érdemes nagyobb méretet választani.
  2. „Második lépés: Válassz charmot!” A charmok nagyon kedves, bájos elemei az ékszernek. Minden charm más-más hangulatot ad a medálnak, ezért érdemes időnként váltogatni őket. Ajándékba remek választás az alkalomhoz megfelelő charmokat választani.
  3. „Harmadik lépés: Válassz kristályt!” A kristályok valósággal táncolnak az ékszerekben, hiszen ahogy mozognak a medálban mindig más a ragyogásuk. Választhat fantasztikus színű cirkónia kristályokat, illetve csodálatos Swarovski kristályokat, és különlegesen gyönyörű druzy kvarc kristályokat. Ezeket kombinálva rendkívül exkluzív lesz az ékszere.
  4. „Negyedik lépés: Válassz érmét!” Az érmékkel személyes üzenetet tud közvetíteni. Több méret közül is lehetősége van választani. Mindegyik érmét lehetősége van egyénileg gravíroztatni.
  5. Ötödik lépés: Válassz nyakláncot!” A nyaklánc kollekciónkat úgy állítottuk össze, hogy mindegyik medálhoz lehetősége legyen színben és hosszúságban megfelelő modellt választani. A nyakláncokat érdemes váltogatni, hiszen másképpen mutatnak a medálok egy hosszú láncon, mint egy rövidebb fazonon. A nyakláncok teszik teljessé az egyedi Joyjewel kollekciót.