Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

Jogi közlemény

A jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a JOYJEWEL ékszer webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatával a felhasználó elfogadja jelen nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-99758/2016

Adatkezelési alapelvek

Felhasználóink személyes adatait bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést,amely ezen adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Harmadik fél részére nem adunk ki személyes adatokat, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a vevő hozzájárul, hogy személyes adatait a kiszállító cég részére továbbítsuk. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal nem kapcsoljuk össze. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy rendelés a webáruházon keresztül csak regisztrációt követően adható le. Ha törvényi felhatalmazás alapján kötelesek vagyunk személyes adatokat kiadni a megkereső hatóság részére, úgy a kérésnek eleget teszünk. A felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési kérdéseit fogadjuk, és a lehető leghamarabb válaszolunk rá. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

Az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Vásárló regisztráció

Az ékszer webáruházban való vásárláshoz az első vásárlás alkalmával a felhasználónak meg kell adnia számlázási és szállítási adatait,telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. Vevő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben a vevő egyedi azonosítója és jelszava jogosulatlan harmadik fél birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért nem vállalunk felelősséget. A felhasználó e-mail címe megadásával hozzájárul, hogy technikai jellegű üzenetet küldjünk részére. A regisztrált adatokat kérésre töröljük a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor érvényes, ha azt a felhasználó emailben megerősíti.

Hírlevél igénylés

Az ékszer webáruházban a regisztráció során is lehetőség van a hírlevél igénylésre, valamint az oldalsó Hírlevél boksz használatával is. Ez utóbbi esetben a feliratkozás gombra kattintva felhasználó elfogadja, hogy hírlevelet küldjünk részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja az “ASZF” oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.